Yangın Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangın bapları rastgele bir işletme veya aile sahibi bâtınin harika bir yatırımdır çünkü çok yaraşır maliyetlidirler; elverişli korumaya iye olmanın ne derece önemli bulunduğunu anlamanız sinein binanızın yangın korumasının akim başüstüneğu birlik bir örnek yeterlidir!

Yangın kabilinden ivedili durumlarda dâhilen yavaş bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi normal durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mâni olmayan bu kilitler sadece yangının menfi etkilerini içeriye hapseder.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının süksesı ile özge Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından ali kalite, peklik, %100 projeye uyum ve birebir yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

özge bir anlatımla yangın holüne açılan kapıda, yangın holüne girerken menteşe sağda ise sağ kanat, solda ise sol kanat kapı olarak adlandırılır.​

Yangın Kapısı Kolu aşağı sadık itilerek bapnın kolaylıkla açılmasını sağlayıcı Panik Grup kuruluşsında kullanılır. Muhatara çabucak ihtiyaç mahsus bu aparat az çok fonksiyonel ve mükemmellik olmalıdır.

Kullanılan kapı fitili için duman sızdırmazlık şartı yoksa daha konuşu kapı fitili kullanılarak henüz ehven üretim sağlamlanabilir.

Bununla yanında kötüdaki kriterlere malik olan yerlerde nazar boncuğu yangın çıkışı ya da yangın merdiveni zaruri olarak olması ikrar edilir.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı kocalik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının degajeliğinden azca olmamalıdır.

Görmüş olacaksınız ki bu had erdemli nitelikli yangın kapılarını en akla yatkın fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Paslanmaz çelik, alışılagelen Yangın kapısı istanbul fiyatı çelikten henüz etkili mukavemet ve korozyona peklik esenlar ve bu nedenle yangın bapsı konstrüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangın Kapıları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en bel kemiği kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi güvenli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın baplarında müstacel durumlarda içeriden hariçarı rast hareket laf konusu olduğu karınin, insanların panik bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve laf konusu harekete destur vermesi gerekir.

Bu proje, baştan aşağı yönetmeliğe uygun şekilde planlanır. Peşi sıra itfaiye aracı onayını alarak imalat medarımaişetlemlerine başlangıçlıyoruz. Montajını yaparak bulunmuş olduğunuz binada elan emniyetli bir saha yaratmaya olanak tanılamayoruz. Bizimle sadece iletişime geçerek hizmetimizle alakadar detaylı fen alabilirsiniz.

Report this wiki page